Bramborový salát s masem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1037 kcal
 - Sacharidy 133 g
 - Tuky 31 g
 - Sodík 13765 mg
 - Bílkoviny 60 g
 - Uhlovodany 133 g
 - Cholesterol 207.3 mg
 - Draslík 2024.4 mg
 - Vláknina 48039 mg
 - Vitamín A 48039 mg
 - Vitamín B6 1.6 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 54.6 mg
 - Vitamín E 1.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 7.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Brambory a vařené hovězí maso, nakrájíme na kostičky, okurky a cibuli nadrobno.
 - 
                                2
Přelijeme marinádou z vody, octa, oleje, soli a pepře.