Indická salátová zálivka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 38 kcal
 - Sacharidy 8 g
 - Tuky 1 g
 - Sodík 4 mg
 - Bílkoviny 1 g
 - Uhlovodany 8 g
 - Cholesterol 0.3 mg
 - Draslík 120.3 mg
 - Vláknina 2785 mg
 - Vitamín A 2785 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 8.4 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Olej zahřejeme na pánvi, přidáme oloupanou, jemně nasekanou cibuli a zvolna ji na mírném ohni dusíme.
 - 
                                2
Podušenou cibuli zasypeme kari kořením, přilijeme trochu oleje, citronovou šťávu, opepříme a nakonec přidáme utřený česnek. Vše dobře promícháme.
 - 
                                3
Zálivka je vhodná k rýžovým nebo k vaječným salátům.