Fazole, kukuřice a cizrna s rajčatovou omáčkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 184 kcal
 - Sacharidy 29 g
 - Tuky 5 g
 - Sodík 120 mg
 - Bílkoviny 8 g
 - Uhlovodany 27 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 455.7 mg
 - Vláknina 14927 mg
 - Vitamín A 14927 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 12.6 mg
 - Vitamín E 0.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Fazole s kukuřicí vysypeme do síta a propláchneme studenou vodou. Poté vložíme do misky. Ledový salát omyjeme od nečistot a natrháme. Natrhané kousky salátu promícháme s kukuřicí, fazolemi a uvařenou cizrnou.
 - 
                                2
Rajčatový protlak, ocet a citronovou šťávu vyšleháme. Do této směsi postupně vešleháme olej. Jakmile se všechny přísady spojí a omáčka bude hladká, přidáme k ní nasekanou perželku.
 - 
                                3
Hotovou omáčku promícháme se salátem a necháme chvíli odpočinout.