Zázvorový dresink
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1353 kcal
 - Sacharidy 4 g
 - Tuky 148 g
 - Sodík 251 mg
 - Bílkoviny 5 g
 - Uhlovodany 4 g
 - Cholesterol 370.2 mg
 - Draslík 118.9 mg
 - Vláknina 1328.6 mg
 - Vitamín A 1328.6 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 3.3 mg
 - Vitamín E 0.9 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Zázvorový kořen nasekáme najemno a rozmixujeme se žloutkem a solí. Postupně zvolna přiléváme oba druhy oleje.
 - 
                                2
Nakonec přidáme nahrubo nakrájenou cibuli a ještě promixujeme. Ochutíme pepřem.
 - 
                                3
Dresink je vhodný k drůbežím salátům nebo salátům z plodů moře.