Hruškový dresink
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 189 kcal
 - Sacharidy 4 g
 - Tuky 20 g
 - Sodík 2 mg
 - Bílkoviny 1 g
 - Uhlovodany 4 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 60.6 mg
 - Vláknina 1432 mg
 - Vitamín A 1432 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 7.4 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Nejprve dohladka rozmícháme hruškovou šťávu s hořčicí, rozetřeným česnekem a octem. Poté přidáváme olej a šleháme, dokud nevznikne krémová konzistence.
 - 
                                2
Nakonec přimícháme nasekanou pažitku.
 - 
                                3
Dresink je vhodný k syrové zelenině a listovým salátům.