Dresing na salát Caesar Ambiente
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 460 kcal
 - Sacharidy 4 g
 - Tuky 47 g
 - Sodík 605 mg
 - Bílkoviny 7 g
 - Uhlovodany 4 g
 - Cholesterol 373.8 mg
 - Draslík 72.9 mg
 - Vláknina 349 mg
 - Vitamín A 349 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0.6 mg
 - Vitamín E 0.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Ančovičky nasekáme na pastu, oloupaný česnek nakrájíme nadrobno. Nelisujeme, česnek musí být opravdu nakrájený.
 - 
                                2
V nerezové misce šleháme žloutky, ančovičky, bílý vinný ocet, hnědý cukr a dijonskou hořčici. Osolíme, opepříme a začneme za stálého šlehání po malých kapkách přilévat olivový olej. Nespěcháme, je opravdu důležité, abychom za rychlého šlehání olej přilévali velmi pomalu. Nakonec vmícháme nakrájený česnek.