Vrstvený salát
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 698 kcal
- Sacharidy 38 g
- Tuky 44 g
- Sodík 918 mg
- Bílkoviny 40 g
- Uhlovodany 38 g
- Cholesterol 357.9 mg
- Draslík 665 mg
- Vláknina 7875 mg
- Vitamín A 7875 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 22.9 mg
- Vitamín E 4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Vejce uvaříme na tvrdo a zchladíme. Nakládaný celer, kousky ananasu a kukuřici necháme okapat. Sýr, vejce a plátky šunky nakrájíme na kostičky. Pórek omyjeme a nakrájíme na tenké proužky. 
- 
                                2Majonézu promícháme s jogurtem. Do velké sklenice dáme šunku a pokryjeme ji slabou vrstvou majonézy. Postupně potom vršíme nakládaný celer, vejce, kukuřici, pórek a ananas, přičemž každou vrstvu zlehka potřeme majonézou. Poslední vrstvu tvoří kostičky sýra. 
- 
                                3Salát necháme několik hodin uležet v lednici. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                        