Rybičky v tomatě s vejci natvrdo a zeleninou
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 106 kcal
- Sacharidy 1 g
- Tuky 8 g
- Sodík 124 mg
- Bílkoviny 7 g
- Uhlovodany 1 g
- Cholesterol 245.3 mg
- Draslík 81.5 mg
- Vláknina 227 mg
- Vitamín A 227 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Uvaříme vajíčka natvrdo a oloupeme. Vaříme je 9 minut. Sladkokyselou znojemmskou okurku a vajíčka pokrájíme na kostičky a odložíme do misky. Lahůdkovou očištěnou cibulku nakrájíme na tenká kolečka. 
- 
                                2Do druhé mísy dáme rybičky v tomatě, přidáme k nim lžíci majonézy, pepř a zlehka majonézu do rybiček vmícháme. Pak přidáme pokrájenou cibuli s okurkou a vejci. Znovu vše zlehka promícháme, rozdělíme salát do misek a podáváme. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        