Celerový salát s jablky a rozinkami
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 64 kcal
- Sacharidy 15 g
- Tuky 0 g
- Sodík 876 mg
- Bílkoviny 1 g
- Uhlovodany 15 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 361.8 mg
- Vláknina 5850 mg
- Vitamín A 5850 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 6 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Očištěný celer nakrájíme na silnější plátky, vložíme do kastrůlku s osolenou a okyselenou vodou a uvaříme téměř doměkka. Vývar z celeru uchováme. Po okapání plátky celeru nakrájíme na nudličky. 
- 
                                2Omyté jablko nakrájíme na nudličky, rozinky spaříme vroucí vodou, propláchneme a necháme okapat. 
- 
                                3Celer s jablkem a rozinkami vsypeme do salátové mísy a promícháme s trochou vývaru z celeru. Salát osladíme a okyselíme. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        