Jemný salát z červené řepy
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 88 kcal
- Sacharidy 14 g
- Tuky 3 g
- Sodík 179 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 13 g
- Cholesterol 9.8 mg
- Draslík 289.8 mg
- Vláknina 5520 mg
- Vitamín A 5520 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 5.4 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Očištěnou červenou řepu uvaříme a spolu s celerem nastrouháme na jemném struhadle. 
- 
                                2Přidáme na kostičky nakrájené jablko, osolíme, zakapeme octem a podle chuti osladíme. 
- 
                                3Nakonec do salátu přidáme sladkou smetanu. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        