Dijonský salát z čočky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 363 kcal
 - Sacharidy 37 g
 - Tuky 17 g
 - Sodík 43 mg
 - Bílkoviny 15 g
 - Uhlovodany 36 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 575.4 mg
 - Vláknina 36135.8 mg
 - Vitamín A 36135.8 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 3.9 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 4.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Čočku necháme 35 minut povařit ve vroucí vodě, poté slijeme.
 - 
                                2
Cibuli a pažitku pokrájíme nadrobno a smícháme s hořčicí, octem a olejem.
 - 
                                3
Zálivku dochutíme solí a pepřem a vmícháme do uvařené čočky.