Těstovinový salát s uzeným pstruhem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 558 kcal
 - Sacharidy 52 g
 - Tuky 27 g
 - Sodík 354 mg
 - Bílkoviny 21 g
 - Uhlovodany 52 g
 - Cholesterol 34.5 mg
 - Draslík 1151.7 mg
 - Vláknina 13641.8 mg
 - Vitamín A 13641.8 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 16.1 mg
 - Vitamín E 2.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Do hrnce vložíme očištěný, na kostičky nakrájený fenykl, nasekaný kopr, olej a 2 lžíce vody. Pod pokličkou na mírném ohni necháme fenykl změknout.
 - 
                                2
Těstoviny uvaříme v dostatečném množství osolené vody, slijeme a necháme okapat. Uchováme teplé.
 - 
                                3
Měkký fenykl vyjmeme a po okapání vložíme do salátové mísy. Přisypeme uvařené těstoviny, rozdrobené plátky uzeného pstruha, vmícháme majonézu a vše zlehka promícháme.
 - 
                                4
Nakonec salát ozdobíme snítkou kopru a ihned podáváme.