Špaldový salát s tofu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 265 kcal
 - Sacharidy 34 g
 - Tuky 10 g
 - Sodík 107 mg
 - Bílkoviny 12 g
 - Uhlovodany 33 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 324.6 mg
 - Vláknina 6367 mg
 - Vitamín A 6367 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 52.3 mg
 - Vitamín E 0.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Připravíme si špaldu, vaříme 30 minut pod pokličkou se špetkou soli, ale nemícháme.
 - 
                                2
Nakrájíme tofu, papriky, rajčata a okurku na kostičky.
 - 
                                3
K zelenině s tofu přidáme oříšky a uvařenou špaldu.
 - 
                                4
Ochutíme zálivkou z olivového oleje smíchaného s provensálským kořením, citronovou šťávou a špetkou soli.