Horký broskvový salát s masem
Suroviny
- 400 g Krůtí maso
 - 200 g Kompot broskvový
 - 400 g Salát Polníček
 - 50 g Slunečnice - semena
 - 1 kávová lžička Balsamico ocet
 - 1 kávová lžička Cukr krupice
 - 1 kávová lžička Solamyl
 - 0.5 ks Pomeranče
 - 1 špetka Sůl
 - 1 špetka Pepř černý mletý
 - 1 polévková lžíce Olej olivový
 
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 282 kcal
 - Sacharidy 19 g
 - Tuky 12 g
 - Sodík 128 mg
 - Bílkoviny 25 g
 - Uhlovodany 19 g
 - Cholesterol 60 mg
 - Draslík 466.7 mg
 - Vláknina 4689.8 mg
 - Vitamín A 4689.8 mg
 - Vitamín B6 0.7 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 14.9 mg
 - Vitamín E 4.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Na nudličky nakrájíme krůtí maso, osolíme a opepříme. Zaprášíme solamylem a osmahneme na olivovém oleji.
 - 
                                2
Přidáme nakrájené broskve na plátky a promícháme. Přidáme cukr, balzamikový ocet a vymačkanou pomerančovou šťávu.
 - 
                                3
Na druhé pánvi nasucho osmahneme slunečnicová semínka.
 - 
                                4
Rozdělíme salát na čtyři díly na talířky vyložené opraným polníčkem.
 - 
                                5
Posypeme slunečnicovými semínky.