Filety na broskvích

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 45 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 200 g Broskve
  • 450 g Salát hlávkový
  • 80 ml Ocet Sherry
  • 20 ml Citronová šťáva
  • 2 kávová lžička Hořčice
  • 2 kávová lžička Citronová kůra
  • 2 kávová lžička Cukr palmový
  • 1 ks Vejce slepičí
  • 12 ks Krevety tygří - loupané
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 0.666667 šálek Olej olivový
  • 2 polévková lžíce Tabasco
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 2554 kcal
  • Sacharidy 105 g
  • Tuky 104 g
  • Sodík 2358 mg
  • Bílkoviny 695 g
  • Uhlovodany 11 g
  • Cholesterol 3211.3 mg
  • Draslík 128.1 mg
  • Vláknina 5363.8 mg
  • Vitamín A 5363.8 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 7.7 mg
  • Vitamín E 0.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Smícháme šťávu a kůru z citronu, cukr, sůl, pepř, ocet, tabasco, broskve a necháme stát 1/2 hodiny.

  • 2

    Ze směsi vyjmeme broskve a přidáme místo ní hořčici, vejce a olej. Vše důkladně rozmixujeme dokrémova.

  • 3

    Na tác rozložíme listy salátu, na ně naservírujeme krevety a broskve a přelijeme dresinkem.

Komentáře k receptu