Polévka Aveyronnaise
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 286 kcal
- Sacharidy 7 g
- Tuky 24 g
- Sodík 1107 mg
- Bílkoviny 15 g
- Uhlovodany 6 g
- Cholesterol 46.2 mg
- Draslík 1063.6 mg
- Vláknina 1834.2 mg
- Vitamín A 1834.2 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 12 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Vodnici a slaninu nakrájíme na malé kostičky, hlávkové zelí na jemné proužky. 
- 
                                2V hrnci rozpustíme sádlo, na kterém necháme zpěnit slaninu. Přidáme pokrájenou zeleninu, oloupaný prolisovaný česnek, osolíme, opepříme, zalijeme vývarem a 1 hodinu vaříme. 
- 
                                3Nakonec přidáme na nudličky nakrájenou šunku, zjemníme smetanou a podáváme. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        