Polévka Beaucaire
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 214 kcal
- Sacharidy 13 g
- Tuky 12 g
- Sodík 229 mg
- Bílkoviny 15 g
- Uhlovodany 13 g
- Cholesterol 26.3 mg
- Draslík 292.2 mg
- Vláknina 5008.7 mg
- Vitamín A 5008.7 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 17.4 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 9.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Pórek očistíme, dobře umyjeme pod studenou tekoucí vodou a spolu s oloupaným celerem a hlávkovým zelím nakrájíme na tenké nudličky a osmahneme v hrnci s rozehřátým máslem. Zalijeme vodou, osolíme, přidáme majoránku a přivedeme k varu. 
- 
                                2Kuřecí žaludky nakrájíme na tenké plátky, vložíme je do vařící polévky, stáhneme plamen a na mírném ohni vaříme 1 hodinu. 
- 
                                3Oloupané brambory nakrájíme na plátky a přidáme je do polévky. Vaříme ještě 20 minut. 
- 
                                4Při podávání doplníme strouhaným sýrem. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        