Rybí polévka Bagration
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 406 kcal
- Sacharidy 25 g
- Tuky 24 g
- Sodík 671 mg
- Bílkoviny 23 g
- Uhlovodany 7 g
- Cholesterol 93 mg
- Draslík 364.6 mg
- Vláknina 3178.8 mg
- Vitamín A 3178.8 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 4.8 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 30.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Rybí hlavy ze sladkovodních ryb dobře omyjeme, dáme do hrnce, zalijeme studenou vodou, osolíme, opepříme, přidáme oloupanou cibuli překrájenou na čtvrtky a vše vaříme 30 minut. 
- 
                                2Vývar přecedíme a obereme maso z kostí. 
- 
                                3Z mouky a 60 g másla připravíme světlou jíšku, kterou přelijeme rybím vývarem, do kterého vložíme obrané rybí maso. 
- 
                                4Žampiony oloupeme, rozkrájíme na plátky, opečeme na 50 g másla a vložíme i s vypečenou šťávou a tukem do hotové polévky. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        