Krevety s omáčkou z harissy
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 450 kcal
- Sacharidy 7 g
- Tuky 42 g
- Sodík 347 mg
- Bílkoviny 29 g
- Uhlovodany 4 g
- Cholesterol 131.3 mg
- Draslík 9.3 mg
- Vláknina 17 mg
- Vitamín A 17 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.2 mg
- Vitamín E 5.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Krevety uvaříme v osolené vodě a necháme je okapat. 
- 
                                2V misce z majonézy, harissy, limetkové šťávy a medu smícháme omáčku, kterou rozdělíme do misek. 
- 
                                3Uvařené krevety dáme na servírovací mísu a podáváme s připravenou omáčkou. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        