Hroznový kompot
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 59 kcal
 - Sacharidy 15 g
 - Tuky 0 g
 - Sodík 3 mg
 - Bílkoviny 0 g
 - Uhlovodany 15 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 30.9 mg
 - Vláknina 283 mg
 - Vitamín A 283 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 2.4 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Cukr zalijeme vodou a uvedeme do varu.
 - 
                                2
Hroznové víno zbavené stopek omyjeme a vhodíme do vařícího cukerného roztoku. Odstavíme z ohně a necháme pod pokličkou vychladnout.
 - 
                                3
Nakonec do hotového kompotu přidáme trochu citronové šťávy.