Jahodový fresh s bylinkami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 271 kcal
 - Sacharidy 32 g
 - Tuky 12 g
 - Sodík 4 mg
 - Bílkoviny 11 g
 - Uhlovodany 16 g
 - Cholesterol 33.3 mg
 - Draslík 169 mg
 - Vláknina 4046.8 mg
 - Vitamín A 4046.8 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 59.1 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2067.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Dobře omyjeme jahody, odložíme z nich 8 kusů na ozdobu, ostatní dáme do veké hluboké mísy. Omyjeme čerstvou mátu a meduňku. Lístky otrháme, několik necháme na ozdobu a ostatní přidáme k jahodám. Přilijeme 2 litry vychlazeného mléka, přidáme 2-3 lžíce třtinového cukru a vše rozmixujeme.
 - 
                                2
Jahodový fresh nalijeme do sklenic, ozdobíme jahodami, které jsme pokrájeli na čtvrtky, lístky máty, meduňky a podáváme.