Letní bulharský salát
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 192 kcal
 - Sacharidy 23 g
 - Tuky 10 g
 - Sodík 124 mg
 - Bílkoviny 7 g
 - Uhlovodany 23 g
 - Cholesterol 19 mg
 - Draslík 806.6 mg
 - Vláknina 4059.8 mg
 - Vitamín A 4059.8 mg
 - Vitamín B6 0.7 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 109 mg
 - Vitamín E 0.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Rajčata a okurku omyjeme a nakrájíme na kolečka. Papriky očistíme, zbavíme semen a nakrájíme na proužky. Zeleninu rozložíme na mísu.
 - 
                                2
Jogurt smícháme s olejem, osolíme a opepříme. Zálivkou přelijeme připravenou zeleninu.
 - 
                                3
Salát ozdobíme kroužky cibule.