Špízy
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1031 kcal
- Sacharidy 10 g
- Tuky 87 g
- Sodík 1026 mg
- Bílkoviny 48 g
- Uhlovodany 10 g
- Cholesterol 210 mg
- Draslík 387 mg
- Vláknina 3853.3 mg
- Vitamín A 3853.3 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 42.5 mg
- Vitamín E 1.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 5060.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté a osušené maso nakrájíme na kostky, cibuli nakrájíme nadrobno, papriky zbavíme semen a nakrájíme na kostky. Jehly potřeme olejem.
-
2
Do mísy dáme nakrájené maso, zasypeme kořením, osolíme, promícháme a necháme alespoň 2 hodiny marinovat.
-
3
Marinované maso napichujeme na jehly střídavě s cibulí, slaninou, paprikou, končíme masem. Vše potřeme olejem a grilujeme.