Pestrý salát s ředkvičkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 107 kcal
 - Sacharidy 14 g
 - Tuky 5 g
 - Sodík 242 mg
 - Bílkoviny 3 g
 - Uhlovodany 14 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 611.7 mg
 - Vláknina 10529.8 mg
 - Vitamín A 10529.8 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 35.8 mg
 - Vitamín E 3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Fazolky očistíme a nakrájíme na kousky dlouhé asi 3cm. Vaříme je v osolené vodě 10 minut, scedíme, zchladíme studenou vodou a necháme okapat.
 - 
                                2
Omytá rajčata nakrájíme na osminky, očištěné ředkvičky a cibulku nakrájíme na kolečka.
 - 
                                3
Rozmícháme olej, ocet, pepř a sůl. Všechny salátové přísady promícháme v míse, přelijeme zálivkou a zlehka promícháme.
 - 
                                4
Podáváme ke karbanátkům.