Ryba v citronové marinádě
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 590 kcal
 - Sacharidy 11 g
 - Tuky 32 g
 - Sodík 161 mg
 - Bílkoviny 67 g
 - Uhlovodany 11 g
 - Cholesterol 120 mg
 - Draslík 899.9 mg
 - Vláknina 8909.8 mg
 - Vitamín A 8909.8 mg
 - Vitamín B6 1.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 46.6 mg
 - Vitamín E 3.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Ryby vykostíme, zbavíme kůže a nakrájíme na kostky.
 - 
                                2
Šťávu z citrónů a limetek vymačkáme a naložíme do ní pokrájené ryby.
 - 
                                3
Marinujeme 5 hodin v chladu, občas promícháme.
 - 
                                4
Rajčata nakrájíme na plátky, zakapeme olejem, osolíme, opepříme a okořeníme oreganem a chilli.
 - 
                                5
Avokádo oloupeme a pokrájíme na proužky.
 - 
                                6
Marinované ryby servírujeme s oblohou z kořeněných rajčat a avokáda.