Telecí plátky na protlaku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 201 kcal
 - Sacharidy 2 g
 - Tuky 11 g
 - Sodík 179 mg
 - Bílkoviny 21 g
 - Uhlovodany 0 g
 - Cholesterol 90 mg
 - Draslík 367 mg
 - Vláknina 0 mg
 - Vitamín A 0 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 11.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté maso nakrájíme na plátky, naklepeme a osolíme.
 - 
                                2
Plátky vložíme do máslem vymazaného alobalu, na povrchu je potřeme rajčatovým protlakem a alobal dobře zabalíme.
 - 
                                3
Pečeme v troubě na mřížce asi 20-25 minut.