Rybízová polévka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 145 kcal
 - Sacharidy 37 g
 - Tuky 0 g
 - Sodík 7 mg
 - Bílkoviny 1 g
 - Uhlovodany 37 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 275.5 mg
 - Vláknina 8600 mg
 - Vitamín A 8600 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 41 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Solamyl rozmícháme v troše studené vody, vlijeme do zbylé vody, osladíme a přivedeme k varu. Za stálého míchání povaříme asi 2 minuty.
 - 
                                2
Rozvar odstavíme z ohně, vmícháme rybíz a dobře vychladíme.
 - 
                                3
Studenou polévku podáváme s piškoty.