Višňové coulis Ambiente
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 506 kcal
- Sacharidy 61 g
- Tuky 0 g
- Sodík 6 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 61 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 283.6 mg
- Vláknina 4800 mg
- Vitamín A 4800 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 15 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Višně vypeckujeme, přitom zachycujeme vytékající šťávu, dáme i se šťávou do kastrolu a zasypeme cukrem. Vaříme na mírném ohni. Když se cukr rozpustí, zalijeme portským vínem Tawny, přidáme plamen a mícháme, dokud se téměř všechna tekutina nevyvaří. 
- 
                                2Konzistence coulis je podobná husté marmeládě. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        