Linguine s krevetami a cuketou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 663 kcal
 - Sacharidy 76 g
 - Tuky 29 g
 - Sodík 584 mg
 - Bílkoviny 31 g
 - Uhlovodany 74 g
 - Cholesterol 78.8 mg
 - Draslík 71.9 mg
 - Vláknina 466.5 mg
 - Vitamín A 466.5 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 9.3 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Těstoviny uvaříme v dostatečném množství osolené vody a slijeme.
 - 
                                2
V pánvi rozehřejeme olivový olej a přidáme celou hlavičku česneku rozmáčknutou v dlani.
 - 
                                3
4 krevety ponecháme celé. Hlavičky zbylých krevet zmáčkneme a šťávu z nich vymačkáme přímo do pánve s česnekem. Potom hlavičky vhodíme na několik minut do pánve a vyjmeme. Do pánve přidáme nakrájené krevety, celé krevety a nakrájené cukety. Z pánve odstraníme česnek a přilijeme bílé víno. Krátce povaříme a vhodíme feferonku.
 - 
                                4
Nakonec do pánve přidáme uvařené těstoviny a promícháme je s omáčkou.
 - 
                                5
Při podávání ozdobíme každou porci celou krevetou a nasekanou petrželkou.