Dresink s hrubou hořčicí a kaparami podle Ramsaye
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 701 kcal
 - Sacharidy 6 g
 - Tuky 75 g
 - Sodík 194 mg
 - Bílkoviny 3 g
 - Uhlovodany 6 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 2.1 mg
 - Vláknina 66.3 mg
 - Vitamín A 66.3 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
V misce rozšleháme olivový olej s bílým vinným octem, přidáme hořčici a zamícháme. Z nakládaných kaparů v octě vymačkáme přebytečnou tekutinu a vmícháme je do dresinku, který pak dle chuti osolíme mořskou solí a okořeníme čerstvě mletým pepřem.
 - 
                                2
Hotový dresink přelijeme do skleněné dobře uzavíratelné nádoby, ve které vydrží ve spíži téměř neomezenou dobu. Před použitím vždy řádně protřepeme.
 - 
                                3
Tento dresink je vhodný na salát z nových brambor a na některé druhy mořských ryb.