Broskve s muškátovým vínem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 153 kcal
 - Sacharidy 20 g
 - Tuky 0 g
 - Sodík 5 mg
 - Bílkoviny 2 g
 - Uhlovodany 20 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 413.3 mg
 - Vláknina 5430.3 mg
 - Vitamín A 5430.3 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 11.9 mg
 - Vitamín E 1.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Broskve omyjeme, rozpůlíme, zbavíme je pecek, nakrájíme na půlměsíčky a v míse je zalijeme vínem smíchaným s muškátovým květem tak, aby byly celé potopené. Mísu přikryjeme potravinářskou fólií a dáme alespoň na 3 hodiny do chladu.
 - 
                                2
Dobře vychlazené víno s broskvemi přelijeme do sklenic a podáváme.