Octová zálivka s ančovičkami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 251 kcal
 - Sacharidy 0 g
 - Tuky 26 g
 - Sodík 32 mg
 - Bílkoviny 5 g
 - Uhlovodany 0 g
 - Cholesterol 13.5 mg
 - Draslík 90.1 mg
 - Vláknina 21 mg
 - Vitamín A 21 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0.2 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Česnek oloupeme a prolisujeme, pak ho v mixéru rozšleháme s olejem, vinným octem, ančovičkami. Zálivku přelijeme do uzavíratelné sklenice a necháme v chladničce připravenou pro použití.