Jahody v tvarohovém krému
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 347 kcal
 - Sacharidy 39 g
 - Tuky 16 g
 - Sodík 137 mg
 - Bílkoviny 11 g
 - Uhlovodany 35 g
 - Cholesterol 154.8 mg
 - Draslík 136.1 mg
 - Vláknina 2560 mg
 - Vitamín A 2560 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 36.8 mg
 - Vitamín E 0.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 509.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Pudinkový prášek rozmícháme v troše mléka a vlijeme do kastrůlku se zbylým vařícím mlékem. Za stálého míchání uvaříme pudink a necháme vychladnout.
 - 
                                2
Změklé máslo utřeme do pěny a spolu se žloutky, polovinou cukru, špetkou soli, rumem a prochladlým krémem zašleháme do tvarohu.
 - 
                                3
Ze zbylého cukru a z bílků ušleháme pevný sníh a a zlehka vmícháme do tvarohového krému.
 - 
                                4
Polovinu omytých, nakrájených jahod zamícháme do krému. Dezert rozdělíme do pohárů a ozdobíme zbylými jahodami.