Sušené broskvové plátky se skořicí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 66 kcal
 - Sacharidy 16 g
 - Tuky 0 g
 - Sodík 0 mg
 - Bílkoviny 2 g
 - Uhlovodany 16 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 318.8 mg
 - Vláknina 5531 mg
 - Vitamín A 5531 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 11 mg
 - Vitamín E 1.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Broskve omyjeme, rozkrojíme, odstraníme pecky a nakrájíme na cca 1 cm silné plátky. Naskládáme na rošt, poprášíme skořicí a v sušičce na ovoce usušíme dle návodu.
 - 
                                2
Hotové necháme vychladnout a podáváme.