Jogurtový ovocný salát
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 290 kcal
 - Sacharidy 50 g
 - Tuky 9 g
 - Sodík 65 mg
 - Bílkoviny 8 g
 - Uhlovodany 45 g
 - Cholesterol 17.9 mg
 - Draslík 804.1 mg
 - Vláknina 11585 mg
 - Vitamín A 11585 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 49.7 mg
 - Vitamín E 1.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Do mísy poklademe omyté, oloupané a odjádřené, na kostičky nakrájené ovoce, prosypeme ho cukrem a necháme přikryté 1/2 hodiny odležet v lednici.
 - 
                                2
Na talířku pocukrujeme nasekané pistáciové oříšky.
 - 
                                3
Vše promícháme, přidáme banán a rozdělíme do misek s vrstvou jogurtu. Ten posypeme proslazenými pistáciemi a dozdobíme džemem.