Vaječný punč
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 789 kcal
 - Sacharidy 77 g
 - Tuky 12 g
 - Sodík 26 mg
 - Bílkoviny 8 g
 - Uhlovodany 77 g
 - Cholesterol 555.3 mg
 - Draslík 303.3 mg
 - Vláknina 500 mg
 - Vitamín A 500 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 62.5 mg
 - Vitamín E 1.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Utřeme žloutky s cukrem do husté pěny. Přimícháme vlahou pomerančovou šťávu a na mírném plameni za stálého míchání zahříváme.
 - 
                                2
Před varem odstavíme a naléváme punč do připravených skleniček, do kterých jsme předem nalili 1 dl rumu.