Filé z mořské štiky s kysanou smetanou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 496 kcal
 - Sacharidy 19 g
 - Tuky 25 g
 - Sodík 244 mg
 - Bílkoviny 49 g
 - Uhlovodany 17 g
 - Cholesterol 133 mg
 - Draslík 817.2 mg
 - Vláknina 4234 mg
 - Vitamín A 4234 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 24.1 mg
 - Vitamín E 1.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Filé necháme mírně rozmrazit, osolíme a vložíme do mísy s marinádou. Marinádu připravíme z 1 lžíce oleje, drobně posekané cibule, pažitky, petrželové nati a pórku.
 - 
                                2
Po 1 hodině marinování rybu vložíme do pekáče vymazaného 1 lžící oleje, přelijeme marinádou, smetanou s kečupem a pečeme v předehřáté troubě. Po 15 minutách rybu zasypeme nastrouhaným sýrem a dopečeme.