Vlk mořský v soli
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 272 kcal
- Sacharidy 3 g
- Tuky 6 g
- Sodík 98547 mg
- Bílkoviny 50 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 115 mg
- Draslík 881.1 mg
- Vláknina 2914 mg
- Vitamín A 2914 mg
- Vitamín B6 1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 19.7 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Vykucháme mořské vlky, zbavíme je žaber a šupin. Do břicha dáme rozmarýn. 
- 
                                2Tuhý sníh vyšleháme z bílků a smícháme ho se solí. Ryby dáme do pekáče, pokryjeme směsí a dáme péct na 20 minut do trouby při teplotě 180°C. 
- 
                                3Z ryb sejmeme solnou krustu, zbavíme je kůže a kostí, pokapeme citronem a ihned podáváme. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        