Domácí vývar hovězí
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 2265 kcal
- Sacharidy 10 g
- Tuky 412 g
- Sodík 396 mg
- Bílkoviny 3 g
- Uhlovodany 4 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 125.8 mg
- Vláknina 6384.5 mg
- Vitamín A 6384.5 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 8.8 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Očistíme a opláchneme hovězí kosti. Dáme je na pekáč a pečeme v předehřáté troubě na 170 stupňů Celsia 15 minut. 
- 
                                2Kosti poté vložíme do hrnce, přidáme nakrájenou cibuli, mrkev, řapíkatý celer, rajče, celý pepř, petržel, bobkový list, sůl, stroužek česneku a zalijeme studenou vodou. 
- 
                                3Přivedeme vývar k varu a necháme táhnout 5 hodin. 
- 
                                4Poté vývar scedíme a můžeme podávat. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        