Syrové hovězí maso po toskánsku
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 378 kcal
- Sacharidy 28 g
- Tuky 16 g
- Sodík 864 mg
- Bílkoviny 31 g
- Uhlovodany 4 g
- Cholesterol 72.5 mg
- Draslík 72.6 mg
- Vláknina 2603.9 mg
- Vitamín A 2603.9 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 15.9 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Hovězí maso nakrájíme na tenké plátky, odstraníme případné šlachy a paličkou na maso plátky roztlučeme, posypeme chilli kořením, strouhanou pomerančovou kůrou, majoránkou a ještě chvíli tlučeme. Nakonec maso ještě posekáme nožem najemno. Maso by mělo vypadat jako mleté. 
- 
                                2Maso upravíme na talíře, dochutíme citronovou šťávou, solí, pepřem, olivovým olejem a podáváme jako předkrm. K masu podáváme nasucho opečené plátky veky. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        