Makrely po polsku
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 643 kcal
- Sacharidy 36 g
- Tuky 41 g
- Sodík 646 mg
- Bílkoviny 34 g
- Uhlovodany 35 g
- Cholesterol 355.3 mg
- Draslík 811.6 mg
- Vláknina 9016.3 mg
- Vitamín A 9016.3 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 59.3 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 32 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Nejprve uvaříme vejce natvrdo, oloupeme a spolu s cibulí nasekáme nahrubo. 
- 
                                24 menší makrely vykostíme, omyjeme, osušíme, osolíme, opepříme a potřené olejem upečeme na grilu. 
- 
                                3Zatím na másle osmahneme připravenou směs vajec s cibulí. 
- 
                                4Opečené ryby narovnáme na talíře, na ně vrstvíme směs vajec s cibulí, přidáme vařené brambory a podáváme hustě posypané zelenou petrželkou. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        