Italská tagliata s rukolou a parmezánem
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 637 kcal
- Sacharidy 5 g
- Tuky 40 g
- Sodík 823 mg
- Bílkoviny 48 g
- Uhlovodany 5 g
- Cholesterol 89.1 mg
- Draslík 802.7 mg
- Vláknina 3925.3 mg
- Vitamín A 3925.3 mg
- Vitamín B6 1.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 25.6 mg
- Vitamín E 0.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Kapary, oloupaný česnek, popřípadě chilli papričku nasekáme nadrobno. Přidáme nastrouhanou kůru a šťávu z omytého citronu, přilijeme olivový olej, osolíme a promícháme. Odložíme stranou. 
- 
                                2Hovězí svíčkovou nakrájíme na čtyři stejné plátky, osolíme, opepříme a potřeme olivovým olejem. Na rozpáleném grilu (popř. grilovací pánvi) opékáme z každé strany asi 2 minuty, jen aby se maso zatáhlo a vytvořila se kůrka. Uvnitř má zůstat maso syrové. Necháme asi deset minut odpočinout a potom nakrájíme na tenké plátky. 
- 
                                3Plátky upravíme na talíř vyložený rukolou, mírně dosolíme, přelijeme salsou z kaparů a citronu a posypeme hoblinkami parmezánu. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        