Koktejl ze šumivého vína a campari
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 161 kcal
 - Sacharidy 15 g
 - Tuky 1 g
 - Sodík 8 mg
 - Bílkoviny 1 g
 - Uhlovodany 13 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 165.8 mg
 - Vláknina 5610.7 mg
 - Vitamín A 5610.7 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 7.1 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 375.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omytý červený pomeranč osušíme, přepúlíme ho, vyjmeme zrníčka a odkrojíme z něj 2 plátky. Granátové jablko omyjeme, přepůlíme a vydlabeme z něj přibližně 2 lžíce zrníček.
 - 
                                2
Do shakeru nalijeme 60ml vychlazeného sektu z Moravy Grandioso brut, přidáme 60ml bylinného likéru, 60ml perlivé vody a dobře vše promícháme.
 - 
                                3
Koktejl nalijeme do vysokých sklenic, do každé dáme po jedné lžíci semínek z granátového jablka, sklenice ozdobíme plátky pomeranče a hned servírujeme.