Syrové hovězí maso po toskánsku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 378 kcal
 - Sacharidy 28 g
 - Tuky 16 g
 - Sodík 864 mg
 - Bílkoviny 31 g
 - Uhlovodany 4 g
 - Cholesterol 72.5 mg
 - Draslík 72.6 mg
 - Vláknina 2603.9 mg
 - Vitamín A 2603.9 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 15.9 mg
 - Vitamín E 0.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Hovězí maso nakrájíme na tenké plátky, odstraníme případné šlachy a paličkou na maso plátky roztlučeme, posypeme chilli kořením, strouhanou pomerančovou kůrou, majoránkou a ještě chvíli tlučeme. Nakonec maso ještě posekáme nožem najemno. Maso by mělo vypadat jako mleté.
 - 
                                2
Maso upravíme na talíře, dochutíme citronovou šťávou, solí, pepřem, olivovým olejem a podáváme jako předkrm. K masu podáváme nasucho opečené plátky veky.