Krůtí řízky s okurkami a koprem
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 274 kcal
- Sacharidy 6 g
- Tuky 11 g
- Sodík 3229 mg
- Bílkoviny 34 g
- Uhlovodany 6 g
- Cholesterol 97.5 mg
- Draslík 494.2 mg
- Vláknina 6285.8 mg
- Vitamín A 6285.8 mg
- Vitamín B6 0.8 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 5.1 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Nakládané okurky necháme okapat a pak je nadrobno nakrájíme. Kopr opláchneme studenou vodou a jemné snítky najemno nasekáme. 
- 
                                2Krůtí prsa omyjeme, osušíme a naporcujeme na tenké plátky, které naklepeme, opepříme a osolíme. 
- 
                                3V pánvi rozehřejeme olej a prudce v něm z obou stran osmažíme připravené plátky masa. Pak je vyjmeme a odložíme na předehřátý talíř. 
- 
                                4Do výpeku v pánvi přimícháme vermut s nakrájenou okurkou, omáčku dochutíme pepřem a solí a krátce provaříme. 
- 
                                5Krůtí řízky na servírovacích talířích přelijeme okurkovou omáčkou, posypeme nasekaným koprem a podáváme. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        