Salát z cibulové nati s vejci a smetanou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 3

Suroviny

  • 500 g Cibule - nať
  • 400 ml Voda pitná
  • 150 ml Zakysaná smetana
  • 1 kávová lžička Cukr krupice
  • 0.25 kávová lžička Sůl
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 1 polévková lžíce Kopr čerstvý
  • 0.5 polévková lžíce Citronová šťáva
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 207 kcal
  • Sacharidy 14 g
  • Tuky 15 g
  • Sodík 190 mg
  • Bílkoviny 8 g
  • Uhlovodany 14 g
  • Cholesterol 189.6 mg
  • Draslík 403.5 mg
  • Vláknina 6092.7 mg
  • Vitamín A 6092.7 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 25 mg
  • Vitamín E 0.9 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme a nakrájíme na osminky. Cibulovou nať opláchneme, pokrájíme na nudličky, kopr rozsekáme nadrobno. Zálivku připravíme smícháním citronové šťávy se smetanou, cukrem a solí.

  • 2

    V míse promícháme nať se zálivkou, poklademe vejci a posypeme koprem. Před podáváním necháme salát vychladit.

Komentáře k receptu