Pudinkový pohár se šlehačkou a ovocem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 566 kcal
 - Sacharidy 44 g
 - Tuky 34 g
 - Sodík 0 mg
 - Bílkoviny 22 g
 - Uhlovodany 20 g
 - Cholesterol 108.3 mg
 - Draslík 0.4 mg
 - Vláknina 0 mg
 - Vitamín A 0 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Pudink uvaříme podle návodu, ale nedáme do něj cukr. Poté ho necháme za občasného míchání vystydnout. Než vystydne, utřeme tvaroh s cukrem do hladka, jahody nakrájíme na menší kousky, šlehačku vyšeháme do tuha. Až je pudink vystydlý, zamícháme do něj tvaroh s cukrem, rozdělíme směs do servírovacích misek, ozdobíme nakrájenými jahodami
 - 
                                2
a ušlehanou šlehačkou. Před servírovním necháme v lednici vychladnout.