Bramborové hranolky pečené v troubě
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 202 kcal
 - Sacharidy 31 g
 - Tuky 7 g
 - Sodík 219 mg
 - Bílkoviny 6 g
 - Uhlovodany 31 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 1032.5 mg
 - Vláknina 12500 mg
 - Vitamín A 12500 mg
 - Vitamín B6 0.6 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 28.5 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 8.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Brambory oškrábeme, omyjeme, osušíme a nakrájíme na hranolky, které rozložíme na utěrku a necháme z nich odsát přebytečnou vodu. Hranolky pak v míse promícháme s olejem.
 - 
                                2
Na plech rozložíme pečicí papír, rozprostřeme na něj hranolky a pečeme je v hodně vyhřáté troubě za občasného míchání přibližně 30 minut. Upečené zlatavé bramborové hranolky osolíme a podáváme.