Kokosový dezert s Pedro bonbonky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 65 kcal
 - Sacharidy 15 g
 - Tuky 1 g
 - Sodík 1 mg
 - Bílkoviny 2 g
 - Uhlovodany 15 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 188.8 mg
 - Vláknina 16250 mg
 - Vitamín A 16250 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 32.8 mg
 - Vitamín E 1.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Otočte plechovku s mlékem směrem dolů. Opatrně odlijte kokosové mléko stranou. Zbylý kokosový krém dejte do elektrického mixéru. Šlehejte 1 až 2 minuty dohladka (pokud je krém moc tuhý, přidejte lžičku kokosového mléka).
 - 
                                3
Třetinu nakrájeného manga rozdělte do dvou skleniček. Na mango navrstvěte polovinu kokosového krému. Na krém dejte maliny, bonbonky Pedro Hambáče a další třetinu nakrájeného manga. Zakryjte zbytkem kokosového krému. Na krém naaranžujte zbytek manga a dozdobte mandlemi a několika Pedro bonbonky.