Dušený květák s kapary
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 81 kcal
 - Sacharidy 9 g
 - Tuky 5 g
 - Sodík 903 mg
 - Bílkoviny 4 g
 - Uhlovodany 9 g
 - Cholesterol 6 mg
 - Draslík 478.9 mg
 - Vláknina 7810 mg
 - Vitamín A 7810 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 78 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 6.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Květák očistíme, rozebereme na růžičky a udusíme na másle.
 - 
                                2
Mírně osolíme a přidáme celé, propláchnuté kapary. Vše krátce podusíme.
 - 
                                3
Nakonec do pokrmu přidáme nasekanou petrželovou nať.